Over ons

Mijn Werkervaring:

Ik heb dertig jaar ervaring in het realiseren van bouwprojecten. Deze ervaring is een vereiste om een bouwtraject goed te kunnen aansturen. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende rollen. Als directie/toezichthouder heb ik verbouwingen aan middelbare scholen begeleid.  Als projectleider heb ik grote winkelcentrums in verschillende middelgrote steden gerealiseerd. En was hierbij verantwoordelijk voor het coördineren van brandtechnische zaken, het coördineren van nutsinfrastructuur en het aansturen van de hoofduitvoering. Op deze projecten begeleide ik de winkel inbouwpakketten; de wensen van de klant omzetten in ontwerp, te calculeren en de realisatie te begeleiden . Als uitvoerder heb ik woningen, bedrijfspanden, utiliteitsbouwwerken en grootschalige gecompliceerde bouwwerken gerealiseerd.

Ik kent vanwege deze ervaringen de uitdagingen waar een projectorganisatie in de realisatie fase voor staat. En weet als geen ander de projecten binnen de gestelde kwaliteit en de planning te realiseren.

Referentie opdrachtgever:

Wybe de Jong is een zeer ervaren en daadkrachtige bouwkundige met een uitstekend ontwikkeld gevoel voor kwaliteit en planning en bouwprocessen. Hij is succesvol door zijn open communicatie, betrokkenheid, kritische en proactieve houding en daadkracht. Wybe weet wat er voor nodig is om kwaliteit te leveren op een bouwplaats. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan aan de aannemerszijde. Hierdoor kent hij het alle ins en outs van het bouwproces en weet hij hiermee ook goed te sturen op de te leveren kwaliteit. Wybe is kritisch wanneer het nodig is. Hij stuurt naast kwaliteit ook op het haalbaar maken van de taakstellende planning. Wybe heeft ervaring in complexe bouwprojecten.